Samosa

Portioner i alt: 8
Pr. portion: 48 kcal
Tilberedningstid:  30 min

Ingredienser

  • Samosa dej mini: 8 plader (195 kcal)
  •  Kartoffel: 160 gram (138 kcal)
  •  Ærter: 22 gram (12 kcal)
  • Persille: 15 gram (5 kcal)
  • Karrypulver HOT: 1 spsk. (24 kcal)
  • Salt

Instruktioner

  1. Kog kartoflerne og ærterne helt møre.
  2.  Mas dem til en grov mos, tilføj krydderierne.
  3.  Smag til med salt og peber.
  4. Fold dine samosa
  5.  Spray med lurpak spray 1 enkelt gang, det ikke talt med i kalorierne da det er så lidt.
  6.  Smidt dem i ovnen eller actifry indtil de er gyldne.
  7.  Perfekt til en hurtig snack.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*