Chili con carne

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 372 kcal
Tilberedningstid:  3 timer

Ingredienser

  • Oksek√łd max 5%: 350 gram (676 kcal)
  • Kidneyb√łnner dr√¶net: 242 gram (249 kcal)
  • Chilib√łnner: 370 gram (303 kcal)
  • R√łd peberfrugt: 119 gram (36 kcal)
  • Gr√łn peberfrugt: 100 gram (33 kcal)
  • L√łg: 114 gram (46 kcal)
  • Hvidl√łg: 9 gram (16 kcal)
  • Tomat: 145 gram (22 kcal)
  • Fond du chef: 1 stk. (26 kcal)
  • Tomatpure: 3 spsk. (37 kcal)
  • Spidskommen: 2 tsk. (23 kcal)
  • Vegeta: 15 gram (21 kcal)
  • Peber: 1/2 tsk. (0 kcal)
  • Cayenne peber: 1,5 tsk. (0 kcal)
  • Vand: 350 gram (0 kcal)

Instruktioner

  1. Denne opskrift kan laves i en stegeso, gryde, eller crockpot.
  2. Brun k√łd, tils√¶t alle √łvrige ingredienser udover b√łnnerne, som f√łrst skal tilf√łjes de sidste 30 min.
  3. Lad retten simre i cirka 2-3 timer.
  4. Serveres med en let salat, og spr√łd tortilla.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*