Fajita pommes med steak

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 369 kcal
Tilberedningstid: 35 min

Ingredienser

  • Minutsteak: 500 gram (565 kcal)
  • Pommes: 400 gram (644 kcal)
  • Rød peberfrugt: 119 gram (36 kcal)
  • Grøn peberfrugt: 124 gram (24 kcal)
  • Løg: 157 gram (63 kcal)
  • Smør: 15 gram (111 kcal)
  • Cremefraiche dressing: 25 gram (33 kcal)

Instruktioner

  1.  Steg kødet på en nonstick pande med smør, smag til med salt og peber. Lad kødet hvile indtil pomfritterne er færdige.
  2. Kom pomfritterne i ovnen eller actifry.
  3. Skyl og skær grøntsagerne ud i strimler, steg dem på samme pande som du har stegt kød i cirka 3-4 min.
  4. Skær kødet ud i tynde strimler.
  5.  Byg retten op med pomfritter, kød, grøntsager og dressing på toppen.
  6.  Serveres med en let salat til.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*