Fajita pommes med steak

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 369 kcal
Tilberedningstid: 35 min

Ingredienser

  • Minutsteak: 500 gram (565 kcal)
  • Pommes: 400 gram (644 kcal)
  • R√łd peberfrugt: 119 gram (36 kcal)
  • Gr√łn peberfrugt: 124 gram (24 kcal)
  • L√łg: 157 gram (63 kcal)
  • Sm√łr: 15 gram (111 kcal)
  • Cremefraiche dressing: 25 gram (33 kcal)

Instruktioner

  1. ¬†Steg k√łdet p√• en nonstick pande med sm√łr, smag til med salt og peber. Lad k√łdet hvile indtil pomfritterne er f√¶rdige.
  2. Kom pomfritterne i ovnen eller actifry.
  3. Skyl og sk√¶r gr√łntsagerne ud i strimler, steg dem p√• samme pande som du har stegt k√łd i cirka 3-4 min.
  4. Sk√¶r k√łdet ud i tynde strimler.
  5. ¬†Byg retten op med pomfritter, k√łd, gr√łntsager og dressing p√• toppen.
  6.  Serveres med en let salat til.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*