Crispy Kylling med wok

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 454 kcal
Tilberedningstid: 35 min

Ingredienser

  • Kyllingefilet tern: 400 gram (396 kcal)
  • Wokblanding COOP: 400 gram (119 kcal)
  • Risnudler: 200 gram (624 kcal)
  • Hvedemel: 100 gram (331 kcal)
  • Bagepulver: 2 tsk (7 kcal)
  • Kærnemælk: 240 gram (86 kcal)
  • Maizena: 2 spsk. (15 gram)
  • Rapsolie: 1 tsk (32 kcal)
  • Sweet chilisauce: 15 gram (17 kcal)
  • Sojasauce: 1 spsk (6 kcal)
  • Østersauce: 1 spsk. (11 kcal)
  • Æg: 1 stk (80 kcal)

Instruktioner

  1.  Kog nudlerne som beskrevet bag på pakken.
  2. Pisk æg og kærnemælk i en skål, kom lidt salt i.
  3.  Kom hvedemel, bagepulver, maizena, salt, peber i en dyb tallerken, bland det godt sammen.
  4.  Dyb kylling tern i melblanding, æggeblanding, og derefter i melblanding igen. Dette gør du med alle kyllingtern.
  5.  Du kan vælge at stege dem i olie, actifry eller ovnen.
  6.  Varm wokblanding op, tilføj soya, øster og -Sweetchili sauce.
  7.  Tilføj de kogte nudler og vend det hele godt sammen.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*