Fyldt kyllingebryst

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 303 kcal
Tilberedningstid: 35 min

Ingredienser

  • ¬†Kyllingebryst: 4 stk. (600 gram) (540 kcal)
  • Broccoli: 150 gram (53 kcal)
  • Pikant ost: 150 gram (360 kcal)
  • Mozzarella 13%: 40 gram (92 kcal)
  • L√łg: 40 gram ( 16 kcal)
  • R√łd peberfrugt: 119 gram (37 kcal)
  • Kalkunbacon: 100 gram (116 kcal)

Instruktioner

  1. Kog broccoli, og mas den efterf√łlgende til en grov mos.
  2. Sk√¶r l√łg, og peberfrugt i sm√• tern.
  3.  Lav en lomme i hvert kyllingebryst.
  4. Kom den broccoli mos, pikantost, mozzarella, peberfrugt og l√łg i en sk√•l. Bland det godt sammen.
  5. Fyld hver kyllingebryst med samme mængde fyld.
  6. Sv√łb 1 bacon stk. rundt om hvert kyllingebryst.
  7. Smag til med salt, peber og grillkrydderi.
  8. Bages i et ovnfast fad 25-30 min på 200 grader alm. ovnvarme.
  9.  Serveres med evt. en lækker salat, kartofler eller couscous.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*