Portioner i alt: 4
Pr. portion: 275 kcal
Tilberedningstid: 30 min
Ingredienser
- Kyllingebryst: 400 gram (440 kcal)
- Snapt Basmati ris (kogt): 250 gram (389 kcal)
- Rød peberfrugt: 158 gram (47 kcal)
- Gul peberfrugt: 167 gram (44 kcal)
- Grøn peberfrugt: 143 gram (30 kcal)
- Løg: 128 gram (91 kcal)
- Tomat: 125 gram (19 kcal)
- Tomatpure: 1 spsk. (12 kcal)
- Fajita krydderimix: 1 ps. (20 kcal)
Instruktioner
- Skyl og skær kyllingekød i små tern.
- Skyl og skær alle grøntsager i små tern.
- Kom løg i en varm nonstick gryde, svits indtil de begynder at blive gennemsigtige.
- Kom kyllingetern ned til løgene, og svits indtil kødet er gylden.
- Tilsæt resten af grøntsagerne, tomatpure og fajita krydderi svits i cirka 2 min.
- Kom 1 dl vand ned til gryden, og lad det simre ved lav varme i cirka 10 min.
- Tilsæt de kogte ris, og lad retten simre i yderligere 5 min, tilsæt evt. lidt mere vand hvis du synes at det klister til gryden.
- Serveres med fraiche, hakket koriander og lidt friskpresset lime.