Taco bowl med flankesteak

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 550 kcal
Tilberedningstid:  45 min

Ingredienser

  •  Flankesteak: 600 gram (762 kcal)
  •  Basmati ris: 200 gram (710 kcal)
  •  Avocado: 140 gram (256 kcal)
  • Rødløg: 32 gram (15 kcal)
  • Tomat: 375 gram (56 kcal)
  • Padron: 100 gram (19 kcal)
  • Iceberg: 150 gram (21 kcal)
  • Dorritos: 50 gram (251 kcal)
  • Tomatpure: 15 gram (12 kcal)
  • Taco spice: 20 gram (53 kcal)
  • Hvidløgspulver: 1 Spsk.
  • Cayenne peber: 2 tsk.
  •  Vand: 500 ml
  • Chilipulver (valgfrit) 1/2 tsk.

Instruktioner

  1. Smør flankesteak ind i krydderierne, gnid dem godt ind i kødet.
  2. Steg flankesteak som anbefalet bag på pakken.
  3.  Når flankesteak er ved at være stegt færdigt, kommer du padron peber, og 1 tomat i efterfulgt af vand. Lad dette simre indtil der kun er en smule vand i.
  4.  Fjern kødet fra panden, og kom det over på en tallerken. Hvor du piller kødet fra hinanden.
  5.  Blend padron peber, tomat og væsken fra panden. (Husk tjek om din blender kan køre varmt mad). Hæld derefter saucen henover kødet.
  6.  Kog risen, i letsaltet vand.
  7. Skyl og snit salaten.
  8.  Blend, avocado, rødløg og cremefraiche sammen smag til med salt og peber.
  9. Byg din tacobowl op.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*