Hurtig wok ret med kylling

Portioner i alt: 1
Pr. portion: 478 kcal
Tilberedningstid:  15 min

Ingredienser

  • Kyllingebryst: 190 gram (210 kcal)
  • Økologisk wok grøntsager: 200 gram (63 kcal)
  • Rødløg: 60 gram (28 kcal)
  • Ris nudler ukogt: 50 gram (179 kcal)
  • Chili: Efter ønske
  • Salt: Efter ønske
  • Karry: Efter ønske
  • Citronpeber: Efter ønske

Instruktioner

  1. Skær kyllingebryst i strimler og steg det i en nonstick wokpande.
  2.  Skær rødløg i skiver, tilføj det ned i wokpanden efterfulgt af krydderier. Du kan altid tilføje de krydderier du selv ønsker.
  3.  Kog risnudlerne, dræn dem for vand.
  4.  Tilføj wokblanding ned i wokpanden, steges i cirka 4-5 min.
  5.  Vend de risnudlerne forsigtigt sammen med grøntsagerne.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*