Portioner i alt: 4
Pr. portion: 296 kcal
Tilberedningstid: 30 min
Ingredienser
- Ricotta: 250 gram
- Kalkunbacon: 250 gram
- Broccoli: 130 gram
- Tomat: 200 gram
- Løg: 140 gram
- Hvidløg: 7 gram
- Citronsaft: 1 tsk.
- Olivenolie: 1 tsk.
- Sukker: 1 tsk.
- Pasta: 400 gram
- Salt: (smag til undervejs)
- Peber: (efter behov)
Instruktioner
- Skær kalkunbacon i små tern.
- Steg kalkunbacon helt sprødt på en pande.
- Kog broccoli helt mørt.
- Fjern den stegte bacon på en tallerken, kom olivenolie, løgtern, og presset hvidløg ned i panden hvor du har stegt bacon. Svits løg og hvidløg i pr minutter.
- Skær tomaterne ud i både, og kom dem ned i panden med løg. Steg tomaterne indtil de er helt bløde, tilsæt detefter den kogte broccoli. Lad det simre i pr minutter. Tilsæt salt, sukker og peber.
- Kog pastaen i letsaltet vand.
- Tilsæt ricotta ned i panden med grøntsagerne, rør det hele grundigt rundt og kom 1/2 dl. Pasta vand ned i panden. Lad det simre i par minutter.
- Vend pastaen med indholdet fra panden.
- Drys med den sprøde bacon, og pynt med evt. parmesan og frisk persille.