Hvis du har noget kød i køleskabet fra dagen før, så burde du kaste dig ud i denne bikseret.
Nemt, lækkert og lige til.
Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 490 kcal (200 gram – uden æg og rødbeder).
Kcal pr 100 gram: 245 kcal
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser
- Kalveculotte: 250 gram (400 kcal)
- Sød kartoffel: 468 gram (402 kcal)
- Syltet rødbeder: 60 gram (39kcal)
- Salt: (0 kcal)
- Peber: (0 kcal)
- Æg: 2 stk. 96 gram (138 kcal)
Instruktioner
- Tænd for ovnen, 220 grader varmluft.
- Skyl, skræl og skær sød kartoffel i tern.
- Vi havde en rest culotte, så den skulle bare skæres i grove tern.
Hvis du ikke har rest, skal du stege dit kød først. - Kom din favorit krydderi på kartoflerne, smid dem på en bradepande med bagepapir.
- Giv kartoflerne cirka 15 min, kom derefter kødtern ned til kartoflerne og giv det 7 min yderligere.
- Server med et spejlæg, og lækre rødbeder.