Portioner i alt: 4
Pr. portion: 483 kcal
Tilberedningstid: 20 min
Ingredienser
- Kalkunbacon: 125 gram (146 kcal)
- Pasta: 350 gram (1288 kcal)
- Parmigiano ost: 70 gram (270 kcal)
- Æggeblommer: 80 gram (183 kcal)
- Hvidløgspulver: 5 gram (17 kcal)
- Olivenolie: 3 gram (27 kcal)
- Pastavand: 2 spsk. (0 kcal)
- Salt:
- Peber:
Instruktioner
- Kog pasta i letsaltet vand.
- Varm en stegepande op med olivenolie.
- Skær bacon i små tern, og steg det helt sprødt.
- Bland æggeblommerne med fintrevet parmesan ost.
- Kom den kogte pasta ned i stegepanden, hæld æggeblomme/oste bladning ned til pastaen, drys hvidløgspulver i.
- Hæld 2 spsk. pasta vand i og vend pastaen i den lækre sauce.
- Smag til med salt og peber.
- Serveres med en god portion grøntsager.