Portioner i alt: 10
Kcal. pr. portion: 210 kcal pr styk (60 gram).
Kcal. pr. 100 gram: 350 kcal
Tilberedningstid: 14 t.
Ingredienser
- Fuldkorns Digestive: 170 gram (791 kcal)
- Philadelphia 12%: 400 gram (620 kcal)
- Græsk yoghurt 2%: 300 gram (210 kcal)
- Peanut butter smooth: 30 gram (168 kcal)
- Vanilje Aroma: 10 gram (0 kcal)
- Agar Agar (i stedet for husblas): 20 gram (64 kcal)
- Proteinpulver vanilje: 30 gram (valgfrit) ( kcal 112)
- Honning: 3 spsk. (211 kcal)
- Vand 0,3 dl (0 kcal)
Instruktioner
- Blend dine digestive kiks helt fint.
- Kom peanutbutter ned til de blendede kiks, og rør det sammen til en fast masse. Dette kan godt tag lidt tid.
- Pres kiksemasse ned i kageformen str. (22,5 cm)
- Kom bunden i køleskabet, imens du ordner fyldet.
- Kom Philadelphia, græsk yoghurt, honning, vanilje aroma evt. proteinpulver i en skål og bland det hele godt sammen, til en ensartet masse.
- Smag til om der evt skal mere honning eller vanilje i.
- Kog vandet op, hæld agar agar i og følg anvisningerne bagpå pakken. Du kan også bruge husblas, hvis du ønsker.
- Når Agar agar, er kølet let ned kommer du det i fyldet, blandet forsigtigt rundt og hælder det ud på kiksebunden.
- Lad cheesecaken overnatte i minimum 14 timer i køleskabet, inden servering.
- Top cheesecaken med salted caramel topping, eller bær og proteinbar.