Cheesecake m. Vanilje

Portioner i alt: 10
Kcal. pr. portion: 210 kcal pr styk (60 gram).
Kcal. pr. 100 gram: 350 kcal
Tilberedningstid: 14 t.

Ingredienser

  • Fuldkorns Digestive: 170 gram (791 kcal)
  • Philadelphia 12%: 400 gram (620 kcal)
  • ¬†Gr√¶sk yoghurt 2%: 300 gram (210 kcal)
  • ¬†Peanut butter smooth: 30 gram (168 kcal)
  • Vanilje Aroma: 10 gram (0 kcal)
  • Agar Agar (i stedet for husblas): 20 gram (64 kcal)
  • Proteinpulver vanilje: 30 gram (valgfrit) ( kcal 112)
  • Honning: 3 spsk. (211 kcal)
  • ¬†Vand 0,3 dl (0 kcal)

Instruktioner

 

  1.  Blend dine digestive kiks helt fint.
  2. Kom peanutbutter ned til de blendede kiks, og r√łr det sammen til en fast masse. Dette kan godt tag lidt tid.
  3. Pres kiksemasse ned i kageformen str. (22,5 cm)
  4. ¬†Kom bunden i k√łleskabet, imens du ordner fyldet.
  5.  Kom Philadelphia, græsk yoghurt, honning, vanilje aroma evt. proteinpulver i en skål og bland det hele godt sammen, til en ensartet masse.
  6.  Smag til om der evt skal mere honning eller vanilje i.
  7. ¬†Kog vandet op, h√¶ld agar agar i og f√łlg anvisningerne bagp√• pakken. Du kan ogs√• bruge husblas, hvis du √łnsker.
  8. ¬†N√•r Agar agar, er k√łlet let ned kommer du det i fyldet, blandet forsigtigt rundt og h√¶lder det ud p√• kiksebunden.
  9. ¬†Lad cheesecaken overnatte i minimum 14 timer i k√łleskabet, inden servering.
  10.  Top cheesecaken med salted caramel topping, eller bær og proteinbar.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*