Cheesecake m. Vanilje

Portioner i alt: 10
Kcal. pr. portion: 210 kcal pr styk (60 gram).
Kcal. pr. 100 gram: 350 kcal
Tilberedningstid: 14 t.

Ingredienser

  • Fuldkorns Digestive: 170 gram (791 kcal)
  • Philadelphia 12%: 400 gram (620 kcal)
  •  Græsk yoghurt 2%: 300 gram (210 kcal)
  •  Peanut butter smooth: 30 gram (168 kcal)
  • Vanilje Aroma: 10 gram (0 kcal)
  • Agar Agar (i stedet for husblas): 20 gram (64 kcal)
  • Proteinpulver vanilje: 30 gram (valgfrit) ( kcal 112)
  • Honning: 3 spsk. (211 kcal)
  •  Vand 0,3 dl (0 kcal)

Instruktioner

 

  1.  Blend dine digestive kiks helt fint.
  2. Kom peanutbutter ned til de blendede kiks, og rør det sammen til en fast masse. Dette kan godt tag lidt tid.
  3. Pres kiksemasse ned i kageformen str. (22,5 cm)
  4.  Kom bunden i køleskabet, imens du ordner fyldet.
  5.  Kom Philadelphia, græsk yoghurt, honning, vanilje aroma evt. proteinpulver i en skål og bland det hele godt sammen, til en ensartet masse.
  6.  Smag til om der evt skal mere honning eller vanilje i.
  7.  Kog vandet op, hæld agar agar i og følg anvisningerne bagpå pakken. Du kan også bruge husblas, hvis du ønsker.
  8.  Når Agar agar, er kølet let ned kommer du det i fyldet, blandet forsigtigt rundt og hælder det ud på kiksebunden.
  9.  Lad cheesecaken overnatte i minimum 14 timer i køleskabet, inden servering.
  10.  Top cheesecaken med salted caramel topping, eller bær og proteinbar.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*