Cremet Broccoli/Grønkål Pasta

Portioner i alt: 3
Kcal. pr. portion: 392 kcal pr portion (300 gram).
Kcal. pr. 100 gram: 131 kcal.
Tilberedningstid: 30min.

Ingredienser

  • Broccoli: 180 gram (63 kcal)
  •  Grønkål: 120 gram (72 kcal)
  • Fuldkorns Penne: 200 gram (660 kcal)
  • Oma fløde 4%: 250 ml (143 kcal)
  • Parmesanost revet: 40 gram (143 kcal)
  •  Hvidløgspulver: 1 spsk. (17 kcal)
  • Allround krydderi: 5 gram ( 5 kcal)
  • Peber: (0kcal)
  • Salt: (0 kcal) efter behov.

Instruktioner

 

  1. Kog broccoli, og grønkål sammen i cirka 15-17 min.
  2.  Kog pasta i letsaltet vand.
  3.  Dræn broccoli, og grønkål for vand. Blend det efterfølgende helt fint.
  4. Kom Oma fløde i en gryde, kom parmesan ost og krydderi i. Lad det små simre, husk og smag til.
  5.  Kom grøntsagspure ind til fløden, rør rundt.
  6.  Kom det kogte pasta ned til saucen, bland det forsigtigt rundt i cirka 3-4 min.

    Velbekomme-

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*