Kylling i Karry

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 225 kcal pr portion (133 gram). Uden ris!
Kcal. pr. 100 gram: 170 kcal.
Tilberedningstid: 30min.

Ingredienser

  • Kylling bryst: 550 gram (545 kcal)
  • R√łdl√łg: 72,1 gram (30 kcal)
  • L√łg: 114 gram (46 kcal)
  • Hvidl√łg: 6 gram (8 kcal)
  • Kokosm√¶lk light: 165 gram (142 kcal)
  • ¬†Vegeta: 7 gram (10 kcal)
  • Karry pulver: 20 gram (68 kcal)
  • ¬†Gurkemeje: 5 gram (18 kcal)
  • Spidskommen: 6 gram (23 kcal)

Instruktioner

 

  1. ¬†Pil, og sk√¶r begge l√łg og hvidl√łg i tern.
  2.  Skyl kylling, og skær det i tern.
  3.  Varm en non Stick wokpande op.
  4. ¬†Kom l√łg, og kylling i wokpanden, steg kyllingen helt f√¶rdigt.
  5. ¬†Kom alle krydderierne i, r√łr det rundt i cirka 2- 3 min.
  6.  Kom kokosmælk i, lad retten simre i cirka 5-6 min.
  7.  Retten er færdig, og klar til servering.- Velbekomme

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*