Portioner i alt: 3
Kcal. pr. portion: 392 kcal pr portion (300 gram).
Kcal. pr. 100 gram: 131 kcal.
Tilberedningstid: 30min.
Ingredienser
- Broccoli: 180 gram (63 kcal)
- Grønkål: 120 gram (72 kcal)
- Fuldkorns Penne: 200 gram (660 kcal)
- Oma fløde 4%: 250 ml (143 kcal)
- Parmesanost revet: 40 gram (143 kcal)
- Hvidløgspulver: 1 spsk. (17 kcal)
- Allround krydderi: 5 gram ( 5 kcal)
- Peber: (0kcal)
- Salt: (0 kcal) efter behov.
Instruktioner
- Kog broccoli, og grønkål sammen i cirka 15-17 min.
- Kog pasta i letsaltet vand.
- Dræn broccoli, og grønkål for vand. Blend det efterfølgende helt fint.
- Kom Oma fløde i en gryde, kom parmesan ost og krydderi i. Lad det små simre, husk og smag til.
- Kom grøntsagspure ind til fløden, rør rundt.
- Kom det kogte pasta ned til saucen, bland det forsigtigt rundt i cirka 3-4 min.
Velbekomme-