Portioner i alt: 4
Pr. portion: 260 kcal
Tilberedningstid: 30 min
Ingredienser
- Kartofler: 1000 gram (790 kcal)
- Skalotteløg: 100 gram (39 kcal)
- Hvidløg: 3 fede (24 kcal)
- Oma madlavningsfløde 4%: 250 ml (150 kcal)
- Safran: 3 tråde
- Vegeta: 2 tsk.
- Kyllingeboullion: 1 tern. (34 kcal)
- Peber: efter behov.
Instruktioner
- Vask, og skær kartofler i skiver.
- Bland safran med 1 isterning.
- Lav kyllingboullion som skrevet bag på pakke .
- Skær løg, og hvidløg i fine tern, steg dem efterfølgende på en nonstick stegepande.
- Kom krydderierne, og safran ned i stegepanden efterfulgt af kartoflerne.
- Hæld kyllingeboullion ned til kartoflerne og bliv ved med det indtil kartoflerne er kogte. Hvis du løber tør for boullion, kan du bruge ren vand.
- Kom fløde ned til kartoflerne, og lad det simre indtil cremet.