Portioner i alt: 4
Pr. portion: 454 kcal
Tilberedningstid: 35 min
Ingredienser
- Kyllingefilet tern: 400 gram (396 kcal)
- Wokblanding COOP: 400 gram (119 kcal)
- Risnudler: 200 gram (624 kcal)
- Hvedemel: 100 gram (331 kcal)
- Bagepulver: 2 tsk (7 kcal)
- Kærnemælk: 240 gram (86 kcal)
- Maizena: 2 spsk. (15 gram)
- Rapsolie: 1 tsk (32 kcal)
- Sweet chilisauce: 15 gram (17 kcal)
- Sojasauce: 1 spsk (6 kcal)
- Østersauce: 1 spsk. (11 kcal)
- Æg: 1 stk (80 kcal)
Instruktioner
- Kog nudlerne som beskrevet bag på pakken.
- Pisk æg og kærnemælk i en skål, kom lidt salt i.
- Kom hvedemel, bagepulver, maizena, salt, peber i en dyb tallerken, bland det godt sammen.
- Dyb kylling tern i melblanding, æggeblanding, og derefter i melblanding igen. Dette gør du med alle kyllingtern.
- Du kan vælge at stege dem i olie, actifry eller ovnen.
- Varm wokblanding op, tilføj soya, øster og -Sweetchili sauce.
- Tilføj de kogte nudler og vend det hele godt sammen.