Portioner i alt: 4
Pr. portion: 369 kcal
Tilberedningstid: 35 min
Ingredienser
- Minutsteak: 500 gram (565 kcal)
- Pommes: 400 gram (644 kcal)
- Rød peberfrugt: 119 gram (36 kcal)
- Grøn peberfrugt: 124 gram (24 kcal)
- Løg: 157 gram (63 kcal)
- Smør: 15 gram (111 kcal)
- Cremefraiche dressing: 25 gram (33 kcal)
Instruktioner
- Steg kødet på en nonstick pande med smør, smag til med salt og peber. Lad kødet hvile indtil pomfritterne er færdige.
- Kom pomfritterne i ovnen eller actifry.
- Skyl og skær grøntsagerne ud i strimler, steg dem på samme pande som du har stegt kød i cirka 3-4 min.
- Skær kødet ud i tynde strimler.
- Byg retten op med pomfritter, kød, grøntsager og dressing på toppen.
- Serveres med en let salat til.