Portioner i alt: 4
Pr. portion: 303 kcal
Tilberedningstid: 35 min
Ingredienser
- Kyllingebryst: 4 stk. (600 gram) (540 kcal)
- Broccoli: 150 gram (53 kcal)
- Pikant ost: 150 gram (360 kcal)
- Mozzarella 13%: 40 gram (92 kcal)
- Løg: 40 gram ( 16 kcal)
- Rød peberfrugt: 119 gram (37 kcal)
- Kalkunbacon: 100 gram (116 kcal)
Instruktioner
- Kog broccoli, og mas den efterfølgende til en grov mos.
- Skær løg, og peberfrugt i små tern.
- Lav en lomme i hvert kyllingebryst.
- Kom den broccoli mos, pikantost, mozzarella, peberfrugt og løg i en skål. Bland det godt sammen.
- Fyld hver kyllingebryst med samme mængde fyld.
- Svøb 1 bacon stk. rundt om hvert kyllingebryst.
- Smag til med salt, peber og grillkrydderi.
- Bages i et ovnfast fad 25-30 min på 200 grader alm. ovnvarme.
- Serveres med evt. en lækker salat, kartofler eller couscous.