Glutenfrie æble pandekager

Lidt anderledes pandekager, men stadig meget lækre!

Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 263 kcal.
Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser

  • Æbler 143 gram
  • Æg 1 stk.
  • Hvedemel(glutenfri valgfrit) 26 gram
  • Bagepulver 1 tsk.
  • Kanelpulver

Instruktioner

  1. Vask, og skær dine æbler i små tern, kom æbletern i en skål og gi dem 4 minutter i mikroovn. (De skal være bløde).
  2. Blend efterfølgende dine “kogte” æbler til æblemos i en blender.
  3. Kom æggeblommen, mel og bagepulver i en lille skål og bland godt sammen.
  4. Kom derefter æblemosen i og bland godt sammen igen.
  5. Pisk dine æggehvider helt stift, og vend det forsigtigt med din ægge blanding.
  6. Pandekagerne er klar til at blive lavet, og der er cirka 6 styks.
  7. Drys lidt kanel på toppen.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*