Grillede Asparges

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 134 kcal
Tilberedningstid:  10 min

Ingredienser

  • Grønne Asparges: 500 gram (120 kcal)
  • Cherrytomater: 140 gram (41 kcal)
  • Frisk persille: 10 gram (2 kcal)
  • Valnødder: 50 gram (329 kcal)
  • Olivenolie: 5 gram (44 kcal)

Instruktioner

  1. Grill de grønne asparges i par min. Sæt til side på et fad.
  2.  Rist valnødderne på en varm pande, det giver lidt sødme synes jeg personligt.
  3. Skyl og halvere cherrytomaterne.
  4. Hak persille fint.
  5. Kom cherrytomaterne på de varme asparges, efterfulgt af valnødder og olivenolie.
  6. Drys friskhakket persille på toppen.
  7. Smag til med salt.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*