Portioner i alt: 4
Pr. portion: 241 kcal.
Pr. 100 gram: 120 kcal
Tilberedningstid: 35 min.
Ingredienser
- Kyllingebryst: 450 gram (468 kcal)
- Grøn peberfrugt: 143 gram (30 kcal)
- Rødløg: 156 gram (66 kcal)
- Hvidløg: 3 gram (4 kcal)
- Rød chili: 13 gram (5 kcal)
- Ananas i tern: 300 gram (180 kcal)
- Soya sauce: 14 gram (32 kcal)
- Fiskesauce: 10 gram (3 kcal)
- Ris eddike: 15 gram (25 kcal)
- Kokossukker: 3 spsk. (120 kcal)
- Citronsaft: 2 spsk. (11 kcal)
Instruktioner
- Skyl kyllingen, og skær den i tern.
- Steg kyllingen færdigt i en wok pande med ananassaft fra dåsen i.
- Skyl og skær grøntsager i grove stykker, læg dem til side.
- Press hvidløg i en skål, kom citronsaft, soyasauce, fiskesauce , riseddike og kokossukker i. Bland det godt sammen.
- Hæld det i wokpanden sammen med kyllingen.
- Lad det koge op i cirka 6 min.
- Kom grøntsagerne i.
- Lad retten simre indtil saucen er kogt helt ind.
- Kom ananastern i.
- Smag til med salt og peber.
- Serveres med ris som tilbehør.