Portioner i alt: 1
Pr. portion: 478 kcal
Tilberedningstid: 15 min
Ingredienser
- Kyllingebryst: 190 gram (210 kcal)
- Økologisk wok grøntsager: 200 gram (63 kcal)
- Rødløg: 60 gram (28 kcal)
- Ris nudler ukogt: 50 gram (179 kcal)
- Chili: Efter ønske
- Salt: Efter ønske
- Karry: Efter ønske
- Citronpeber: Efter ønske
Instruktioner
- Skær kyllingebryst i strimler og steg det i en nonstick wokpande.
- Skær rødløg i skiver, tilføj det ned i wokpanden efterfulgt af krydderier. Du kan altid tilføje de krydderier du selv ønsker.
- Kog risnudlerne, dræn dem for vand.
- Tilføj wokblanding ned i wokpanden, steges i cirka 4-5 min.
- Vend de risnudlerne forsigtigt sammen med grøntsagerne.