Portioner i alt: 6
Kcal. pr. 100 gram: 108 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser
- Kalkunbryst: 1000 gram (1100 kcal)
- Gul peberfrugt: 146 gram (32 kcal)
- Rød peberfrugt: 171 gram (56 kcal)
- Zucchini: 236 gram (40 kcal)
- Løg: 114 gram (46 kcal)
- Kokosmælk light: 400 gram (284 kcal)
- Karrypulver: 1 tsk. (21 kcal)
- Rød karry pulver: 10 gram (12 kcal)
- Hvidløgspulver: 5 gram (17 kcal)
- Salt: (0 kcal)
- Peber (0 kcal)
Instruktioner
- Skyl og skær kalkunbryst i små tern.
- Snit alle grøntsager i småtern.
- Varm en Wok pande op, kom kalkunkødet og krydderierne i.
- Steg kødet helt færdigt, i wokpanden.
- Hæld kokosmælk ind til kødet, lad det småsimre i 6-7 min, smag til med salt og peber.
- Hæld kødet ud på et fad, og kom grøntsager ned i den tomme wok.
- Lynsteg grøntsagerne, tilføj evt. lidt mere karry og salt.
- Hæld derefter kalkunkødet, og kokos saucen ned til grøntsagerne, bland det hele godt sammen.
- Serveres med ris, eller blomkålsris.