Kalkun i kokos sauce

Portioner i alt: 6
Kcal. pr. 100 gram: 108 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Kalkunbryst: 1000 gram (1100 kcal)
  • Gul peberfrugt: 146 gram (32 kcal)
  • Rød peberfrugt: 171 gram (56 kcal)
  • Zucchini: 236 gram (40 kcal)
  • Løg: 114 gram (46 kcal)
  • Kokosmælk light: 400 gram (284 kcal)
  • Karrypulver: 1 tsk. (21 kcal)
  • Rød karry pulver: 10 gram (12 kcal)
  • Hvidløgspulver: 5 gram (17 kcal)
  • Salt: (0 kcal)
  • Peber (0 kcal)

Instruktioner

 

  1. Skyl og skær kalkunbryst i små tern.
  2. Snit alle grøntsager i småtern.
  3. Varm en Wok pande op, kom kalkunkødet og krydderierne i.
  4. Steg kødet helt færdigt, i wokpanden.
  5. Hæld kokosmælk ind til kødet, lad det småsimre i 6-7 min, smag til med salt og peber.
  6. Hæld kødet ud på et fad, og kom grøntsager ned i den tomme wok.
  7.  Lynsteg grøntsagerne, tilføj evt. lidt mere karry og salt.
  8. Hæld derefter kalkunkødet, og kokos saucen ned til grøntsagerne, bland det hele godt sammen.
  9. Serveres med ris, eller blomkålsris.

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*