Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 225 kcal pr portion (133 gram). Uden ris!
Kcal. pr. 100 gram: 170 kcal.
Tilberedningstid: 30min.
Ingredienser
- Kylling bryst: 550 gram (545 kcal)
- Rødløg: 72,1 gram (30 kcal)
- Løg: 114 gram (46 kcal)
- Hvidløg: 6 gram (8 kcal)
- Kokosmælk light: 165 gram (142 kcal)
- Vegeta: 7 gram (10 kcal)
- Karry pulver: 20 gram (68 kcal)
- Gurkemeje: 5 gram (18 kcal)
- Spidskommen: 6 gram (23 kcal)
Instruktioner
- Pil, og skær begge løg og hvidløg i tern.
- Skyl kylling, og skær det i tern.
- Varm en non Stick wokpande op.
- Kom løg, og kylling i wokpanden, steg kyllingen helt færdigt.
- Kom alle krydderierne i, rør det rundt i cirka 2- 3 min.
- Kom kokosmælk i, lad retten simre i cirka 5-6 min.
- Retten er færdig, og klar til servering.- Velbekomme