Portioner i alt: 2
Pr. portion: 460 kcal.
Tilberedningstid: 40 min.
Ingredienser
- Frisk laksefilet : 260 gram (536 kcal)
- Små kartofler: 180 gram (126 kcal)
- Cherrytomater: 260 gram (79 kcal)
- Aspargesbroccoli: 150 gram (52 kcal)
- Asparges: 350 gram (77 kcal)
- Rødløg: 114 gram (48 kcal)
- Citronskiver: 7 gram (3 kcal)
- Timian
- Salt
- Peber
Instruktioner
- Tænd ovnen på 180 grader, alm ovnvarme.
- Skyl alle grøntsager, og klargør dem.
- Kartoflerne skal skæres ud i 4 stykker, så de når at blive færdige sammen med laksen.
- Tag en bradepande ud, kom bagepapir på.
- Placer grøntsagerne som på billedet.
- Kom laks på med skindet nedad.
- Drys lidt salt, og peber på laksen, kom to tykke skiver citron på.
- Kom salt, og timian på kartoflerne.
- Bag det i cirka 20-25 min i ovnen.
- Hvis i vil lave en god dressing til fisken, Knus frisk persille, 1/2 citron, 2 fede hvidløg, 1 tsk olivenolie og 1 tsk salt i en morter. Lad den hvile indtil fisken er færdig.