Portioner i alt: 4
Pr. portion: 339kcal
Tilberedningstid: 60 min
Ingredienser
- Magert oksekødklump: 300 gram
- Kartoffel: 300 gram
- Gulerod i tern: 150 gram
- Ærter: 100 gram
- Løg i tern: 110 gram
- Selleri: 43 gram (7 kcal)
- Hakkede tomater (dåse): 400 gram
- Olivenolie: 1 tsk.
- Grøntsagsboullion: 1 tern
- Tomatpure: 1 spsk.
- Suppehorn: 100 gram
- Laurbærblade: 2 stk.
- Timian tørret: 1 tsk.
- Salt
- Peber
Instruktioner
- Skær oksekød i små tern.
- Kom løg, gulerødder, selleri i en gryde med lidt olivenolie i, brun det i par minutter.Tilsæt kødtern ned i gryden, brun kødet godt. Tilsæt derefter alle krydderierne.
- Lav grøntsagsboullion ved instruktioner bag på bouillon pakken.
- Tilsæt den færdiglavede grøntsagsboullion ned i gryden, efterfulgt af 300 ml vand.
- Kom de hakkede tomater i, kartofler i tern og tomatpure.
- Lad suppen koge i cirka 30-45 minutter ved middelvarme. Sørg for at der altid er nok vand i gryden så kartoflerne kan koge færdigt.
- De sidste 10 min, inden suppen er færdig hælder du suppehorn og ærter i gryden og lad suppen koge yderligere indtil suppehorn er færdigkogt.
- Suppen er klar til servering, drys evt. noget frisk persille på toppen.
- Husk denne slags suppe skal være en “tyk suppe” uden for meget væske.