Oksegryde

Oksegryden serveres med rodfrugter, ris eller kartoffel/blomkåls mos.

 

 

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 227 kcal.
Tilberedningstid: 2T 30 min min.

Ingredienser

  •  Okse inderlår 550 gram
  •  Gulerødder 250 gram
  • Løg 114 gram
  • Grøn peberfrugt 119 gram
  • Tomat Passata 100 gram
  •  Oksebouillon 2 tern
  •  Vand 1 l (kødstykker skal være dækket godt ind)
  •  Maizena 1 spsk.
  • Rapsolie 1 tsk.
  • Hvidløgspulver
  • Laurbærblade 3 stk.
  • Vegeta 1 spsk.
  • Peber
  • Rødvin 1 dl

Instruktioner

  1. Skær dit kød i store lige stykker.
  2. Vask dine grøntsager og skær dem i grove stykker.
  3. Brun dit kød i en gryde sammen med alle krydderierne. Tilsæt rødvin, og lad den fordampe (det tager cirka 5-6 min).
  4. Kom passata i, sammen med bouillon tern, efterfulgt af vand og grøntsagerne.
  5. Retten skal simre i cirka 1,5-2 timer ved svag varme. Kødet skal være helt mørt, hvis du har en trykkoger så brug gerne den.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*