En af Thailands klassiske retter Pad Krapow, denne er dog lavet uden basilikum.
Portioner i alt: 2
Kcal. pr. portion: 195 kcal ( 230 gram)
Kcal.pr. 100g: 85 kcal.
Tilberedningstid: 45 min.
Ingredienser
- Hk. oksekød 3-7%: 200 gram (272 kcal)
- Løg: 52 gram (21 kcal)
- Gul peberfrugt: 72 gram (20 kcal)
- Hvidløg: 6 gram (8 kcal)
- Padron peppers: 50 gram (10 kcal)
- Ingefær: 15 gram (12 kcal)
- Chili flager: 1 tsk (14 kcal)
- Soya sauce: 20 ml (9 kcal)
- Øster sauce: 15 gram (11 kcal)
- Fiskesauce: 15 ml (4 kcal)
- Kokossukker 1 tsk. (11 kcal) brun farin kan bruges.
Instruktioner
- Snit løg, hvidløg og ingefær helt fint.
- Tænd for en wokpande, jeg kommer ikke olie i da min wokpande er non Stick.
- Skær peberfrugt i grove tern.
- Kom oksekød, løg, hvidløg, og ingefær i wokpanden, steg det indtil kødet er næsten færdigt.
- Kom peberfrugt i, steg det yderligere i cirka 5 min.
- Kom soyasauce, øster sauce og fiskesauce i wokpanden, bland det godt sammen.
- Tilsæt kokossukker, steg yderligere i 2 min, og retten er færdig