Portioner i alt: 6
Pr. portion: 447 kcal
Tilberedningstid: 60 min
Ingredienser
- Frisk pasta: 500 gram (1315 kcal)
- Fersk brystfilet: 500 gram (525 kcal)
- Øko Zuchinni: 190 gram (27 kcal)
- Asparges i glas: 200 gram (52 kcal)
- Brune champignon: 200 gram (48 kcal)
- Rødløg: 70 gram (32 kcal)
- Mornaysauce 5%: 300 gram (312 kcal)
- Oma madlavningsfløde 4%: 250 gram(150 kcal)
- Cheasy ost 13%: 100 gram (220 kcal)
- Vegeta: 1 spsk uden top.
- Peber: 1/2 tsk.
- Hvidløgspulver: 2 tsk.
- Vand: 4 dl.
Instruktioner
- Riv eller hak alle grøntsager fint.
- Steg kyllingestykker i en nonstick pande, indtil brunet. Tilføj grøntsagerne, krydderier og vand.
- Lad retten simre i 10 min, tilføj fløde og lad det simre i yderligere 10 min.
- Tænd ovnen på 230 varm luft.
- Fordel den friske pasta i en ovnfast fad, hæld den lækre sauce henover. Slut af med at fordele mornaysauce over det hele og drys med den revet på toppen.
- Obs på at der er nok væske i fadet, til at pastaen kan koge. Ellers tilføj gerne lidt mere vand eller mælk.
- Retten skal bages i cirka 20-25 min.