Pasta ala tartelet fyld

Portioner i alt: 6
Pr. portion: 447 kcal
Tilberedningstid:  60 min

Ingredienser

  • Frisk pasta: 500 gram (1315 kcal)
  • Fersk brystfilet: 500 gram (525 kcal)
  • Øko Zuchinni: 190 gram (27 kcal)
  • Asparges i glas: 200 gram (52 kcal)
  • Brune champignon: 200 gram (48 kcal)
  • Rødløg: 70 gram (32 kcal)
  • Mornaysauce 5%: 300 gram (312 kcal)
  • Oma madlavningsfløde 4%: 250 gram(150 kcal)
  • Cheasy ost 13%: 100 gram (220 kcal)
  • Vegeta: 1 spsk uden top.
  • Peber: 1/2 tsk.
  • Hvidløgspulver: 2 tsk.
  • Vand: 4 dl.

Instruktioner

  1. Riv eller hak alle grøntsager fint.
  2.  Steg kyllingestykker i en nonstick pande, indtil brunet. Tilføj grøntsagerne, krydderier og vand.
  3. Lad retten simre i 10 min, tilføj fløde og lad det simre i yderligere 10 min.
  4. Tænd ovnen på 230 varm luft.
  5. Fordel den friske pasta i en ovnfast fad, hæld den lækre sauce henover. Slut af med at fordele mornaysauce over det hele og drys med den revet på toppen.
  6. Obs på at der er nok væske i fadet, til at pastaen kan koge. Ellers tilføj gerne lidt mere vand eller mælk.
  7.  Retten skal bages i cirka 20-25 min.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*