Portioner i alt: 4
Pr. portion: 296 kcal
Tilberedningstid:  30 min
Ingredienser
- Ricotta: 250 gram
 - Kalkunbacon: 250 gram
 - Broccoli: 130 gram
 - Tomat: 200 gram
 - Løg: 140 gram
 - Hvidløg: 7 gram
 - Citronsaft: 1 tsk.
 - Olivenolie: 1 tsk.
 - Sukker: 1 tsk.
 - Pasta: 400 gram
 - Salt: (smag til undervejs)
 - Peber: (efter behov)
 
Instruktioner
- Skær kalkunbacon i små tern.
 - Steg kalkunbacon helt sprødt på en pande.
 - Kog broccoli helt mørt.
 - Fjern den stegte bacon på en tallerken, kom olivenolie, løgtern, og presset hvidløg ned i panden hvor du har stegt bacon. Svits løg og hvidløg i pr minutter.
 - Skær tomaterne ud i både, og kom dem ned i panden med løg. Steg tomaterne indtil de er helt bløde, tilsæt detefter den kogte broccoli. Lad det simre i pr minutter. Tilsæt salt, sukker og peber.
 - Kog pastaen i letsaltet vand.
 - Tilsæt ricotta ned i panden med grøntsagerne, rør det hele grundigt rundt og kom 1/2 dl. Pasta vand ned i panden. Lad det simre i par minutter.
 - Vend pastaen med indholdet fra panden.
 - Drys med den sprøde bacon, og pynt med evt. parmesan og frisk persille.