Pasta, med brocolli og tomat

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 296 kcal
Tilberedningstid:  30 min

Ingredienser

  • Ricotta: 250 gram
  • Kalkunbacon: 250 gram
  • Broccoli: 130 gram
  • Tomat: 200 gram
  • Løg: 140 gram
  • Hvidløg: 7 gram
  • Citronsaft: 1 tsk.
  • Olivenolie: 1 tsk.
  • Sukker: 1 tsk.
  • Pasta: 400 gram
  • Salt: (smag til undervejs)
  • Peber: (efter behov)

Instruktioner

  1. Skær kalkunbacon i små tern.
  2. Steg kalkunbacon helt sprødt på en pande.
  3. Kog broccoli helt mørt.
  4. Fjern den stegte bacon på en tallerken, kom olivenolie, løgtern, og presset hvidløg ned i panden hvor du har stegt bacon. Svits løg og hvidløg i pr minutter.
  5. Skær tomaterne ud i både, og kom dem ned i panden med løg. Steg tomaterne indtil de er helt bløde, tilsæt detefter den kogte broccoli. Lad det simre i pr minutter. Tilsæt salt, sukker og peber.
  6. Kog pastaen i letsaltet vand.
  7. Tilsæt ricotta ned i panden med grøntsagerne, rør det hele grundigt rundt og kom 1/2 dl. Pasta vand ned i panden. Lad det simre i par minutter.
  8. Vend pastaen med indholdet fra panden.
  9. Drys med den sprøde bacon, og pynt med evt. parmesan og frisk persille.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*