Pasta med kylling og asparges

Portioner i alt: 5
Kcal. pr. portion: 414 kcal (320 gram).
Kcal pr 100 gram: 129 kcal
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  • Kyllingebryst: 450 gram (410 kcal)
  • Penne Pasta: 300 gram: 1050 kcal
  • Rød Peberfrugt: 165 gram (49 kcal)
  • Gul Peberfrugt: 150 gram: (36 kcal)
  • Rødløg: 89 gram (37kcal)
  • Løg: 40 gram (16 kcal)
  • Asparges: 200 gram (48kcal)
  • Parmesan: 30 gram (118 kcal)
  • Hvidløg: 6 gram (8kcal)
  • Oma Madlavningsfløde: 250 gram (138 kcal)
  • Olivenolie: 1 tsk. (27 kcal)
  • Stødt spidskommen: 2 tsk. (23 kcal)
  • Stødt Paprika: 2 tsk. ( 23 kcal)
  • Honning: 1spsk (50 kcal)
  • Chipotle chili: 1 tsk. (4 kcal)
  • Salt (0 kcal)
  • Peber (0 kcal)
  • Lime saft: 1 spsk (3 kcal)

Instruktioner

  1. Mariner kyllingekød i honning, 1 tsk. spidskommen, 1 tsk. paprika, salt, peber, limesaft.
  2. Kom olivenolie på en non Stick pande, og steg kyllingekødet helt færdigt.
  3. Sæt letsaltet vand til at koge, det er til pasta og asparges.
  4. Skyl, og snit peberfrugterne, løg og asparges.
  5. Kom asparges i det kogende vand i ca. 3 min, tag derefter asparges ud på en tallerken, og kom pasta i vandet.
  6. Skær det stegte kyllingekød i grove tern.
  7. Tag en stor non Stick pande frem, kom løg, og peberfrugt tern i, svits det i cirka 6 min.
  8. Pres hvidløg ned til grøntsagerne.
  9. Kom Oma madlavningsfløde, og tomatpure ned i panden med grøntsager, efterfulgt af resterende krydderi. Husk og smag til med salt og peber.
  10. Kom Parmesan ost ned til grøntsagerne, og lad saucen simre indtil den bliver cremet, og tyk.
  11. Kom pasta ned til grøntsagerne, efterfulgt af kylling og asparges.
  12. Lad retten simre i cirka 3 min på lav varme, imens du vender hele indholdet sammen.
  13. Drys lidt mere parmesan på toppen.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*