Penne pasta med broccoli, kalkunbacon

Penne pasta med broccoli, kalkunbacon og ost, 4 portioner
Pr. Portion: 505 kcal.

Ingredienser:
– Penne: 350 gram
– Broccoli: 350 gram
– Kalkunbacon: 250 gram
– Flødeost: 50 gram
– Omafløde 4%: 200 gram
– Parmesanost: 30 gram
– Hvidløgspulver: 1 tsk.
– Løgpulver: 1 tsk.
– Salt
– Peber

Fremgangsmåde:
1. Skær broccoli i små buketter.
2. Sæt pasta til at koge i letsaltet, i cirka 5 minutter. Før du hælder broccoli i sammen med pasta, kog indtil pastaen er færdigkogt.
3. Skær kalkunbacon i små tern, steg indtil sprød.
4. Kom fløde, smørst og krydderier ned til bacon og lad det simre i par minutter.
5. Sæt 1/2 dl. Pasta vand til side.
6. Tilsæt den kogte drænet pasta og broccoli ned til oste saucen, og hæld 1/2 dl pasta vand i og lad det koge op indtil tyknet.
7. Drys masser af parmesanost på toppen.
8. Velbekomme

Husk at tagge med #instakøkken når du deler din pasta kreation!

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*