Portioner i alt: 4
Pr. portion: 520 kcal
Tilberedningstid: 30 min
Ingredienser
- Spaghetti: 400 gram
- Kyllingebryst: 300 gram
- Omafløde 4%: 400 ml.
- Øko citron saft: 2 spsk.
- Kæregård (ramsløg/hvidløg: 1 spsk.
- Parmesanost revet: 1 spsk.
- Frisk Persille: 1 bundt.
- Hvidløgspulver: 2 tsk.
- Løgpulver: 1 tsk.
- Citronpeber: efter behov
- salt: Efter behov
Instruktioner
- Krydre kyllingebryst med lidt salt, citronpeber, løgpulver og hvidløgpulver. Steg på en pande, indtil færdigstegt.
- Kog spaghetti i letsaltet vand.
- Bland fløden med resterende krydderier, citronsaft, parmesan ost og hakket persille.
- Kog indtil en cremet konsistens.
- Dræn spaghettien, og kom kærgård i, efterfulgt af citronsaucen.
- Drej det hele forsigtigt og servere varmt.