Portioner i alt: 7
Kcal. pr. portion: 225 kcal
Tilberedningstid: 45 min.
Ingredienser
- Tortilla de små: 280 gram (834 kcal)
- HK. Oksekød 3-7%: 300 gram (396 kcal)
- Kidney bønner dåse: 120 gram (98 kcal)
- Tomat: 125 gram (19 kcal)
- Iceberg: 80 gram (10 kcal)
- Rødløg: 90 gram (38 kcal)
- Salsa: 45 gram (12 kcal)
- Taco spice: 15 gram (39 kcal)
- Cheddar revet: 30 gram (124 kcal)
- Lime: 24 gram (13 kcal)
Instruktioner
- Brun kødet.
- Kom kidney bønner i panden, med kødet.
- Kom halvdel af taco spice i, og cirka 140ml vand.
- Lad kødet simre ved lav varme i cirka 10 min.
- Skyl og snit grøntsagerne i små tern.
- Gør dine tortilla klar på bordet, kom ost, rødløg, iceberg, tomat og 1/2 tsk salsa midt på hver tortilla.
- Fordel det færdigstegte kød ud på de 7 tortillaer.
- Klap hver tortilla sammen.
- I panden, som du har stegt kød i. Hælder du vand i og resten af taco spice, lad det koge op.
- Kom en tortilla af gangen ned i panden med vandet, lad den simre cirka 3 min på hver side. Dette gør du med alle tortillaerne.
- Hvis du fortrækker sprøde tortilla, søger du for at alt vand er kogt ind, inden du stiller tortillaerne i panden.
- Pres frisk lime henover tortillaerne.
Velbekomme-