Portioner i alt: 2
Pr. portion: 331 kcal
Tilberedningstid:  30 min
Ingredienser
- Friske tomater: 500 gram
 - Løg: 160 gram
 - Hvidløg: 10 gram
 - ‘Grøn pesto: 2 gram
 - Olivenolie: 1 tsk.
 - Oma madlavningsfløde 4%: 100 gram
 - Fuldkornssandwichbrød: 2 skiver
 - Cheddarost: 30 gram
 - Vegeta: 2 tsk. (Grøntsagsboullion tern kan bruges)
 - Tørret oregano: 1 tsk.
 - Salt: smag til efter behov.
 - Peber.
 - Sukker: 1 tsk
 - Parmesanost: 30 gram
 - Frisk basilikum: 10 gram
 
Instruktioner
- Blancher tomaterne, og pil skindet af.
 - Kom løgtern ned i en gryde sammen med pillede hvidløg, og olivenolie. Svits det hele i par minutter.
 - Tilsæt de pillede tomater ned til løg, lad det stege indtil tomaterne er bløde. Tilsæt alle krydderier.
 - Tilsæt cirka 650 ml vand ned i gryden med tomaterne. Lad det hele simre i cirka 15-20 min.
 - Hæld madlavningsfløde ned til tomaterne, lad det simre yderligere i 2-3 min.
 - Lav en sandwich med cheddarost, og kom det i en panini grill, eller ovnen. Indtil osten er helt smeltet.
 - Blend suppen ved hjælp af en blender, eller stavblender.
 - Hæld suppen op i suppeskål, og top med frisk basilikum, lidt pestoolie, frisk revet parmesan ost og grilled cheese stykker.